keskiviikko 22. helmikuuta 2012




Ensimmäistä kertaa tälle vuodelle kaihtimet piti laittaa pienemmälle, kun aurinko häikäisi sisällä liikaa. Aamukävelyllä sai tehdä töitä vetäen kahta pulkkaa, yhtä koiraa ja pukaten vaunuja. Onneksi oli hyvin aurattu.

Ihania suomalaisia alivekids-tuotteita löytyi Mindimariasta puoleen hintaan. Viime aikoina myös kirppareilta on löytynyt kivasti vaatetta ja kesäkenkiä. Tykkään paljon enemmän asioida kirppareilla kuin vaatekaupoissa ja ennen kaikkea se on niin paljon eettisempää. Kun meillä oli vasta yksi lapsi, lähes kaikki oli kirpparilta. Välillä on joutunut antamaan vähän periksi, kun ei ole päässyt kirppareille niin tiheään kuin vaatteille olisi tarvis tai sitten kirppiksiltä ei vain ole löytynyt mitään. 

Tänään syntyi kaverilleni pieni tytöntylleröinen ja toinen kaveri haki kauan odottamansa koiranpennun kotiin. Mikä upea ilma syntyä tähän maailmaan!

11 kommenttia:

  1. Kivoja sattumuksia tänään sulla ollut=)

    Minä olet riehunut rätti kädessä kotona, kun on etäpäivä ja aurinko paljastaa kiireisen äidin salaiset pölykertymät.

    Iltapäivällä menen ystävän kanssa sisustuskauppaan ja syömään.

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Voi munki pitäis, pölyä on kaikkialla! Tyydyn vain puhaltamaan ne kauemmaksi, kun laiskottaa niin :D

    Kivaa päivää sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanat hamoset (kelpaisi meillekkin) ja varsinkin nuo pulkkailijat! :) Älä muuta sano, tämä on oikein hyvä päivä syntyä! Sain nimittäin juuri tietää, että sisko synnärillä...jännittävää. Tästä tulee taas täti <3 t. Inka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli pienoisia ongelmia valita sieltä alivekidsin valikoimista että mitä ostais, onneksi hameita oli vielä tarjolla. Villatakitkin oli ihania! Toivottavasti siskosi synnytys menee hyvin :) Minustakin pitäisi tulla kesällä kolmannen kerran täti :)

      Poista
  4. Nymmää haluan sitte tommoset pinkit rukkasetkin! Sun pitää alkaa shoppaamaan mulle samalla, ku omille tytöilles, ku meillä on selvästi nykyään niin sama talvivaatemaku värien suhteen. :D

    Uijui, minkä rotuinen koira sun kaverilles muutti? Yllättäen alkoi heti kiinnostaa, hih! Meiän koiraa voi muuten lainata ihan huoletta vetämään vaikka teiän koko kööriä. Otukselta ei sitä vetointoa saati voimaa puutu, ikävä kyllä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa Prismasta, ei muuta ku sinne ostamaan!

      Tolleri muutti kaverille asumaan :) Vetoapu ois kyllä tarpeen, tänne vaan! Pitää sitte osata vetää oikeeseen suuntaan!

      Poista
    2. Heti huomenna meen!

      Okei. :) Ja no ei sitte, ellette oo aina matkalla kohti lumipenkkaa. Ette te varmaankaan oo...

      Poista
  5. Suloista kuormaa vedät, tytöt on mielettömän söpöjä!

    Ja oi voi noita hameihanuuksiakin!!

    Kirppuvaatteissa on sitä jotain. Mieltä tietysti lämmittää edullinen hinta ja juuri se eettisyys. Oma taikansa ja viehätyksensä on siinä, jos jää miettimään ja kuvittelemaan kuka ja missä sitä paitaa, pöksyä, mekkoa on aiemmin käyttänyt.

    Kevään ja kesän kirppuja odottelen, tuntuu ettei juuri nyt oikein ole täälläpäin sesonki päällä. Itseasiassa aika monen itsepalvelukirpparin on valloittaneet vakimyyjät, jotka rohmuavat muiden myyjien pöydät ja hinnoittelevat tavarat uudelleen omaan pöytään ylihintaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :)

      Rovaniemellä jäi vasta yks kirppis kiinni tuosta, että ostavat asiakkaiden tuomat tuotteet ja laittavat itse myyntiin. Eipä huvita siinä paikassa enää sitte käydä :/

      Poista
  6. Blogiasi selasin. viimeks joskus vuos sitten.
    Huippusuloisia vauvoja teillä.
    Kirjoitustasi on mukava lukea.
    Tulen toistekin.
    päivi

    VastaaPoista