tiistai 14. helmikuuta 2012Niinhän siinä kävi, että tuuletus kostautui ja sairastuin itsekin. Mutta olen jo parantunut. Saa nähdä tuleeko flunssaa, mikä jyllää kaikissa lapsissa. Ja yöt ovat sen mukaisia, huoh.

Tänään on kuitenkin ihan hyvä päivä.

7 kommenttia:

 1. Viimisen kuvan hiihtäjän ilme on.. ei tule muuta mieleen ko Priceless!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin onnellinen, ku sai kokeilla isosiskon suksia!

   Poista
 2. Mäkin oon kuumeessa just, eli tätä on liikkeellä. x) Mut sitä piti sanomani, että himputti, ku on nätin värinen hupputakki (?) pienimmällä! Tommosen mäkin tahtoisin, vaan ei taida olla IHAN mulle sopivia kokoja ainakaan siellä mistä toi vaate on hommattu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti ei oo sinnikäs tauti sulla! Vauvalla on toppapuku ja minäki oon ihastunu siihen väriin. Voisin myös huolia moisen ainaki takkina, mutta nuo kyllä loppuu jo kaksivuotiaan kokoon eikä mulle sentäs ihan se mene kuites päälle :D Aattele muuten, minä oon alkanu tykkäämään violetista! Ja myös sinisestä. Punainen ei enää iske. Hurjaa.

   Poista
  2. Niistän sitä sinnikkäästi veks pitkin päivää, ainakin!

   No hei, toppapuku oiskin parempi, joskaan ei tosiaan ehkä kaksvuotiaan koossa mullekaan. ;p Ja tota noin, kaikki on mahollista, koska mähän tykkään nykyään punasesta sinisen sijaan, vaikka hämärästi muistelen, että tää asia saatto olla meillä jotenkin päinvastoin joskus muinoin. ;D Ei oo normaalia tämmönen mielenmuutostouhu. Tosin siinä vaiheessa mut saa viedä pöpilään, jos innostun oranssista (sä kai siitä vieläkin tykkäät?). Se on niin sitkeessä se oranssi-inhotus, että jos siitä kiinnostun, oon oikeesti jo hoidon tarpeessa.

   Poista
 3. Voi ei, toivottavasti säästyt tältä piinaavalta flunssalta. Meitäkin riepotellut jo pidemmän aikaa. Toipumisia sinne teille kaikille ja ihanaa ystävänpäivää. Vielä ehtisin toivottamaan! ;) Ja voi tuota pikkuista hiihtäjää, määä en kestä. Suloinen. Tyttö näki tämän kuvan ja alkoi heti puhua hölöttämään suksista ja hiihtämisestä. Ikinä ei ole kokeillut, mutta selvästi tietää mikä pelin henki. Mistä löytyi tuollaiset sukset? Me tahdotaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Nuo sukset on serkkupoikien vanhat, mutta luulen, että tuollasia löytyy vähän joka paikasta. Sauvat löyty kirpparilta 1e hintaan, ku edelliset meni poikki. Minusta mono-sukset on paremmat, mutta nuo on kyllä ihan ensitreeneihin kätsyt, ku ei tarvi vaihtaa monoja.

   Poista