maanantai 6. helmikuuta 2012

Hello Kitty
Voi yrjö! Enpä tiennyt, että edellisen postauksen tilanne kävisi jo illalla toteen. Keskimmäinen alkoi yrjötä hartaasti  nukkumaan mentyään ja siivottavaa riitti tasaisin väliajoin aamuun asti. Välillä piti käyttää kaveri suihkussa. On ollut pyykkikoneella käyttöä. Yrjöys jatkuu vielä tänäänkin, koiran kanssa kilpaillaan kumpi ehtii ensin siivoamaan. Esikoinen ravaa pöntöllä joka yskästä, äiti on vähän varoittanut että jos häntäkin alkaa oksettaa, niin sihtaa pönttöön, älä sohvalle! Sormet ja varpaat ristissä, ettei tämä kuitenkaan nyt tarttuisi muihin!

Eihän tässä ollakaan vasta kuin reilu viikko oltu sisällä pakkasten takia. Meillä siis taas piirretään ja katsotaan muumeja. Tehdään palapelejä ja helmikoruja ja kotitöitä. Ja tarhareput pysyvät naulakossa, eikä äidillä ole opiskelupäiviä (vaan opiskeluiltoja, huoh). Mummolekin piti soittaa, että eipä me nyt tullakaan.

Mutta pyykkikone piippaa jälleen, ei muuta kuin uutta satsia koneeseen!

12 kommenttia:

 1. Voihan yrjö! Parantukaa pian, voi miten hienosti teillä jo piirretään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritetään parantua! Esikoinen on kehittynyt piirtämisessä nyt taas viime aikoina hurjasti. Musta alkaa tuntua, etteä se piirtää jo äitiään paremmin :D

   Aivan mielettömästi jaksamista sulle! Olet usein mielessä :)

   Poista
 2. Voi kettu. Koittaakaahan jaksaa yrjön keskellä! Kamalin tauti ikinä ehkä. Kadehdittavan hieno reppukokoelma teillä muuten.
  Ja aika hitsin taitava piirtäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on, ihan hirvee tauti! Mie en suostu meille ostaan muita reppuja, ku nuista fjällräveneistä tulee lapsuus mieleen :)

   Poista
 3. Voe ei. Paranemisia sinne myös. Täälläkin sairastellaan, mutta voiton puolella ollaan jo, ehkä. Upeita taideteoksia, tuo unirätti kuva on suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ja toivottavasti teidän tauti alkaa olemaan voitettu eikä tule heti takaisin! Sairastelu on niin ankiaa, ku ei mihinkään pääse eikä ketään voi nähdä.

   Poista
 4. Yh, tsemppiä sinne! Onneks on sentään se toimiva pesukone, jos pitää jotain hyvää tosta ajoituksesta keksiä. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Se ois ollu jo liian extremeä jos tää ois sattunu sillo ku pesukone oli rikki!

   Poista
 5. Meillä oli tuo juuri viime viikolla. Ensin aloitti isompi, kahden päivän päästä pienempi ja sitten vielä me aikuiset yhtä aikaa. Oli inhottavaa, kun kumpikaan ei jaksanut nousta sohvalta, joka paikkaan koski ja lisäksi tietysti se hirveä olo. Sitten olin päivän terveenä ja jostakin sain jonkin ihme flunssan vielä päälle. Mutta joissakin perheissähän ei kaikki sairastu, joten ehkäpä teillä olisi yhtä hyvä tuuri! Toivotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, aikuisetkin ja vielä yhtä aikaa! Kamalaa! Tuo on ollut minunkin pahin pelko tässä taudissa ja vielä ikävämpi skenaario se, että minä yrjötaudissa ja mies töissä, lapset mun kontolla... onneksi en sairastunut tai ainakin näyttäs nyt siltä.

   Paranemisia flunssasta! Talvi on aina tätä tautien aikaa, ankeeta.

   Poista
 6. Kauhea tauti, ei voi muuta sanoa! Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin eikä tauti ole selättänyt muita. Onpa aivan huippuja nuo piirustukset. Ja mimmin hiuksetkin on jotenkin tummuneet, vaikka ei kai ne nyt muutamassa päivässä ole väriä ehtineet vaihtaa :D Ehkä väri on vain syvempi kuvassa kuin luonnossa. Kaunis tyttö <3

  -Hanne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onki! Nyt näyttäs onneksi tauti helpottaneen. Katotaan ku täällä julistan, niin ens yönä yrjöän varmaan sitte ite.

   Heh, eri valaistus kameran linssin läpi muuttaa näköjään aika paljon hiuistenväriä. Kiitos sanoistasi murunen <3

   Poista