keskiviikko 15. helmikuuta 2012


 
Toissailtana luin pitkästä aikaa esikoisen raskausajan päiväkirjaa ja katselin kuvia ajalta ennen lapsia. Kaipaan niiltä ajoilta mahaa, jossa ei ollut vielä satoja raskausarpia eikä kolmen sektion jättämiä rumia jälkiä. Kaipaan myös niitä kunnollisia yöunia. En muuta.

Teen valokuva-albumeja tyttöjen vauvavuosista. Jokaiselle omaa. Voi miten ihanan haikeaa on katsoa niitä laitoksella otettuja kuvia: väsyneitä, onnellisia ja ylpeitä vanhempia ruttuisen vauvan kanssa.

Vauva suuttui yöllä tissille, kun sieltä ei tullut mitään. Kysyntä on jälleen ylittänyt tarjonnan. En muista juoda tarpeeksi.

10 kommenttia:

 1. Elä huijaa, taatusti kaipaat hetkiä koulun kahvilassa ja tietokoneluokissa! ;) Eikä saa kiusata tolla haalarilla. Alan itkemään, ku en saa omaa. :(

  VastaaPoista
 2. No okei, vähän niitä kyllä! Ja junamatkoja yksin. Elä itke, mie voin laittaa valmistajalle toiveen, että saisko ens vuonna haalarin isommassaki koossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin sen. ^^ Ja laitahan! Muista lisätä viestiin, että mahamakkaroille tulee jättää sitte kunnolla tilaa, ettei ala ahistaa.

   Poista
 3. Hei mä olen niin koukuttunut sun blogiin. Taas yksi pahe omalle listalleni lisää ;) Pitäisi kait itsekkin ryhdistäytyä, vieläkään en ole aikaiseksi saanut tehtyä vauva-ajan valokuva albumia, puhumattakaan keskeneräisestä (ja hyvin puutteellisesta) vauvakirjasta. Tuli nyt itsellä suuri into laittaa asiat reilaan ennen kuin unohdan kaikken tärkeän. Ja niitä kuviakin pitäisi laittaa tilaukseen...:)
  t.Inka alias pompannappisilmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mikäs sen mukavampaa on kuulla!

   Minäki oo ihan toivoton noiden albumien kanssa. Olen niin perfektionisti jotenki, että en saa mielestäni ikinä tarpeeksi hienoa albumia. Esikoisen vauva-albumi on jo kerran tehty ja tilattukin (esikoisen lempipuuhaa on selata sitä albumia), mutta se on niiin huono! Nyt teen kerralla kaikille kolmelle samantyylistä, kumpa vaan tulis valmista ennen ku into taas hiipuu. Ja että tulis kerralla sen verran hyvä, ettei tarvi vuoden sisään alkaa jo uutta tekemään :D

   Sitten ois vielä ne vuosialbumit, haluaisin tehdä jokaisesta vuodesta oman. Yhdestä vuodesta on jo tehty, mutta arvaat varmaan, että tekis mieli tehdä sekin uusiksi...

   Poista
  2. :D :D Kaameen tutulta tunnustaa. Paljastan salaisuuden. Aloitin vauvakirjan, ja heti tein ison kirjoitusvirheen. Hetken aikaa sitä väsätessäni hermo meni ja nakkasin kirjan tuleen. Nyt uusi työn alla. Ymmärrän siis oikein hyvin.

   Poista
 4. Hävettää tunnustaa, mutta minä kaipaan sitä, että sais käydä pissalla ilman, että joku tulee mukaan. Ja ehkä vähän sitäkin, että saisin joskus nukkua miehen kainalossa, nyt kun joku pieni on sen monta vuotta vallannut. ;) Iloista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vessareissut ois kyllä kiva saada tehdä ihan yksin ja aamuisin ois ihana völliä miehen kainalossa ilman, että välissä on heti pari neitiä tappelemassa siitä, kumpi saa olla isin ja äidin keskellä. Iltaisin siinä välissä sitten huitoo vauva.

   Noita postauksessa mainitsemiani asioita kaipaan aika usein sieltä meinneisyydestä, muita juttuja harvakseltaan ja hetken aikaa vain.

   Mukavaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 5. Ihana blogi sulla, luin heti monta sivua putkeen.:) Minäkin kaipaan arvettomuutta ja silloin tällöin rauhallista teehetkeä kotona ilman, että pieni rakas riiviö roikkuu koko ajan jalassa.. Mut harvoin sitä ikävöi lapsetonta aikaa, useammin tulee mieleen että tylsäähän tämä elämä olis ilman tätä poikaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Noin se juuri on, että sitä aikaa ei kaipaa takaisin, en minä ainakaan yhtään. Se oli niin tylsää ja itsekeskeistä. Mutta jotain juttuja joskus hetkittäin vähän haikailee, kuten vaikka just tuota, että sais joskus syyä rauhassa lämpimän ruuan, ilman että kukaan on tulossa osingoille, huutaa, pyytää pyyhkimään pyllyn tms. Itse kaipaan nyt eniten noita mitä kirjoitin, vanhaa mahaa ja etenkin unia. Nyt on taas menossa vaihe, että joka yö ainakin 2/3 lapsista herättelee, välillä kaikki kolme.

   Poista