keskiviikko 8. helmikuuta 2012


Yrjötys selätetty! Matotkin uskalsin laittaa takaisin lattialle. Tauti kävi keskimmäisessä ja isissä, samoihin ihmisiin iski sama tauti viime vuonna ja meihin muihin ei silloinkaan. Kummallista.

Koitan siivota koko ajan ja mikään ei silti riitä. Kevätaurinko paljastaa koko ajan lisää likaa ja pölyä kaikkialta! Vitutukseen meni puoli pakettia DaCapoa ennen kuin alkoi helpottaa. Siitä saikin sitten pääkivun. Ahneella on se tunnettu loppu.

Kohta mennään ulos. Vaikka naama siellä jäätyykin, niin nyt mennään ku vihdoinkin päästään!

Raikasta keskiviikkoa!

13 kommenttia:

 1. Onneksi ootte saaneet pöpöt selätettyä.
  Tänään kiroilin myös tota aurinkoa - meillä ei sen perusteella ole kukaan KOSKAAN pyyhkinyt pölyjä vaikka juurihan sen tein.

  Ja mikä ihana naurava vauva <3 Meidän vauvalla on hymy ollut aika tiukassa viime aikoina. Hampaita, yskää, vierastmista. Elämisen kauheutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teidän pikkuista, paranemisia hänelle. Jospa hymyäkin sitten irtoaisi paremmin!

   Poista
 2. Voi mikä viimeinen kuva <3 Meillekkin tulee muuten yrjötauti yleensä vain miehelle ja esikoiselle, minä itse olen aina välttynyt siltä, hyvä niin pitäähän sitä jonkun siivota ja hoitaa sairaita ;)Me ollaan sairastettu tai lähinnä kuopus koko tän vuoden. Juuri oltiin 2 päivää terveenä ja sitten nousi taas kuume ja nokka rupes vuotamaan. Sairastaminen on niin tympeää ja esikoinen hyppii seinille kun ei päästä kerhoihin yms. Mukavaa ulkoilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä siunaus, jos itse säästyy oksennustaudilta. Se on niin kamala tauti! Minä oonki kärsiny siitä kolmen raskauden ajan, että siinähän sitä oli tautia tarpeeksi, ehkä se ei siksi enää niin helposti iske :D

   Kurjaa tuo teidän sairastelu, toivottavasti se olisi pian ohi!

   Poista
 3. Haha toi DaCapo! :D Pitääpä koittaa joskus iteki onks toi puoli pakettia sopiva lääkitysannos vitutukseen, vai vaatiiko meikäläisen hermot jopa enemmän... Kiva myös, että ootte jo parantuneet siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mullekaan sitte riittäny! Illalla piti vielä vetää pussillinen pähkinöitä ja tiiäppä tuota helpottiko siltikään :D

   Poista
 4. Teillä ollaan mielettömän taitavia piirtämään! Tätä olen ihastellut aiemminkin.

  Hienoa, että tauti on takanapäin. Sitä Herra Y:tä on kuulemma liikkeellä enemmänkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minäki oon ihastellu teidän esikoisen piirustuksia monesti. Meidän esikoinen piirtää koko ajan, kai siinä sitten hiljalleen kehittyy kun aina on se kynä kädessä!

   Poista
 5. Heippa. Ja onnea yrjön selätyksestä :) Meillä tytöt kanssa piirtää tosi paljon. Ihania töitä,mutta ihan kaikkea ei voi säilyttää. Siinä onkin aina pulma kuinka laittaa niitä pois niin etteivät tytöt huomaa... Joskus kysyvät miksi lehdenkeräyskorissa onkin heidän piirustuksia... Hukuttaisiin niihin jos kaikki säilöisi! Mukavaa viikonloppua:)
  Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuin omasta suusta tuo piirustusten määrä ja lapsen harmistus, kun näkee niitä paperinkeräysroskiksessa. Mutta kuten sanoit, ei niitä voi säästää kaikkia! Minä säästän vain muutaman silloin tällöin, koska ei mulla ole edes paikkaa missä noita jemmata. Lähinnä ne jotka päätyvät seinälle, ovat hetken aikaa turvassa ;)
   Meillä piirretään niin älyttömästi, että päivässä tulee jo iso pino piirrustuksia. Niihin tosiaankin hukkuis, jos alkais säästämään.

   Poista
 6. voi että!! niimpä onkin v :)) ompa hauska sattuma! toivottavasti joskus törmätään. mitä tykkäät päiväkodista? me ollaan kyllä tykätty :) oot ilmeisesti nähnyt t:n siellä? hassua kun tietää lapset mutta ei välttämättä nää koskaan joittenkin vanhempia jos aina eri aikaan hakee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tunnistin tyttösi niistä valokuvista joita on siellä seinällä heti silloin, kun olimme tammikuussa tuon keskimmäisen kanssa tutustumassa :) Ja teidän koirasta ;)
   Kerran muistan nähneeni tyttösi hoitajan sylissä, mutta en juuri koskaan vie enkä hae lapsia, joten en sen kummemmin ole häntä tavannut. Mies on siinä vieressä töissä, niin hoitaa siksi nuo päiväkotihommat, että minä voin käyttää senkin ajan opiskeluun kotoa käsin.
   Olen tykännyt kyllä etenkin pienten puolesta, siellä esikoisemmekin oli puoli vuotta. Isojen puolella on ollut vähän hankaluutta meillä, mutta ei mitään järisyttävää. Lapset kyllä menevät hoitoon aina riemuissaan!

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista