tiistai 10. marraskuuta 2015

Lokakuussa parasta oli neljän päivän loma mummolassa. Ei ole mummolan täyshoidon voittanutta. Pääsin metsäänkin pitkästä aikaa. Ja lapsetkin pääsivät, voi sitä riemua kun sai kallioilla pomppia mielin määrin.

Nyt toivon ja odotan lunta. Edes väriksi tähän säkkipimeään koleuteen. Jouluvalot laitoin jo toissaviikolla. Pehmeää valoa ei voi olla tähän aikaan vuodesta liikaa.

p.s. kiitos kaikille edellisen postauksen viesteistä. Voimia tarvitaan, mutta kyllä tämä taas joskus tästä. Kyllä meillä vielä joskus nukutaan. Tsempit myös muille väsyneille!

4 kommenttia:

 1. mummon luona on niin mukavaa <3

  VastaaPoista
 2. Mummolat ja metsät, melkeinpä parhaita paikkoja minne voi mennä. Onkohan kaikki mummot sellaisia täyshoitolan pyörittäjiä??!! Mun mummo oli, mun äiti = lasteni mummo on, tuleekohan minustakin ensi vuonna :)

  Lunta minäkin odotan, edes sen verran että vähän pimeyttä poistaisi. Ja pikkupakkasetkin olisi jo tervetulleita. Jospa lähiaikoina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lunta Oulussa ainakin, jes! Totta turiset, mummolat ja metsät on niitä parhaimpia paikkoja jos kotoa lähtee.

   SItä tässä äitiydessä ehkä harjaantuu sen verran, että mummona osaa jo pyörittää täyshoitolaa. Ehkäpä sinäkin ensi vuonna? :)

   Poista