tiistai 22. joulukuuta 2015


Olen usein miettinyt vieläkö jatkaisin blogia, kun aikaa ei tunnu enää olevan tarpeeksi tähän hommaan. Mutta kun rakastan kuvaamista ja kuvia, niin laitan nyt vielä ainakin nämä. Katsotaan sitten ensi vuonna ehdinkö enää.

Juuri nyt meillä jännitetään joulua ja lasketaan öitä. Kaksi enää! Ollaan käyty monta kertaa ostamassa viimeiset joulujutut, kunnes kohta huomaataan, että puuttuu vielä se ja se ja se. On ollut joulujuhlaa ja yrjötautia ja tiedettähän te nämä lapsiperheet jouluvalmistelut. Kiirettä pitää. Vauva konttaa yöt ja pari askelta jo päivälläkin. Sanoo äiti ja äittä ja olen ollut kuulevinani pari muutakin sanaa...

Tästä vuodesta jää päällimmäisenä mieleen tietenkin pienimmän rakkaan syntyminen, niin ihmeellisen ihana asia saada vielä yksi vauva. Toinen mikä jäänee mieleen on väsymys. En ole koskaan ollut niin väsynyt kuin kuluneena kesänä ja syksynä. Loppuvuotta kohti väsymys hiukan helpotti ja toivon, että helpottaisi vielä vähän. Mutta kaikkein eniten toivon, että ensi vuonna saisimme kaikki olla yhdessä ja terveinä.

Lämmintä joulua jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle, toivon että saan lukea kuulumisia vielä pitkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiana kun vielä jaksat käydä täällä <3 Ihanaa joulua teille :)

   Poista
 2. Isoja iloja ja suuria onnenhetkiä teidän perheelle tälle alkaneelle vuodelle.
  Käy edes silloin tällöin kertomassa kuulumisia, muuten tulee ikävä.

  VastaaPoista
 3. Voimia tähän uuteen vuoteen,toivottavasti saan jatkossakin lukea kuulumisianne :)

  VastaaPoista