torstai 22. elokuuta 2013
Oi ihanaa! Syksy, päiväkodin alkaminen, uusi ihana arki ja tällä äidillä moneksi vuodeksi aikuisten seuraa, opiskelupaikka ja rauha tehdä tehtävät päivän aikana. 

Sanoinko jo, että ihanaa! Tätä syksyä olen odottanut.

14 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että elämä on siellä ihanaa. :) Tsemppiä opiskeluihin! Motivaatiota kyseiseen touhuun tarttee tuskin hirmuisesti metsästää, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Motivaatio-ongelmia ei tosiaankaan ole!

   Poista
 2. Tsemppiä uuteen arkeen! Opiskelu kuulostaa kieltämättä tosi ihanalta nyt kun omista opinnoista on nähtävästi riittävän kauan :-) Miksei sitä silloin osannut niin arvostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, opiskeluun on nyt aivan erilainen ote kuin silloin kymmenen vuotta sitten. Enää ei ole pääasia, että löytyy hyviä tyyppejä ja on hauskaa, vaan tärkeintä on suorittaa kaikki kurssit mahd. nopeesti ja päästä töihin :D

   Poista
 3. Mä olen AIVAN syysihminen : syksyllä jotenkin kaikki alkaa. Ja joka syksy tulee sellainen fiilis, että pitäisi saada uusi koulureppu. :)

  Siellä taitaa olla ihanan syksyn tunnelmat myös! Hienoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen aina pitänyt syksystä, mutta nyt lasten myötä se loppusyksy ei enää niin innosta pimeytensä ja märkyytensä vuoksi. Mutta nyt on todella kaunista, tykkään :)

   Poista
 4. Muistan niin tuon tunteen. Onnea opiskeluun ja tsempit uuteen arkeen.

  VastaaPoista
 5. Ihanalta kuulostaa! Iloa uuteen arkeen. <3

  VastaaPoista
 6. Jeee! Mullakin syyhyttää uuden penaalin ostaminen, vaikken ole vielä edes varmistanut opiskelupaikkaa ja jos lykästää, niin lähiopintojakin olisi vain kerta viikkoon, mutta silti! :D Tervetuloa syksy! Vaikka kuvat ovat vielä aika kesäisiä?! No auringon ei oikeastaan tarvitsekaan kadota. Tsemppiä opiskeluun, nauttikaamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uusia tarvikkeita olisi kiva päästä ostamaan! Ilmat ovat vielä niin lämpimiä ja kesäisiä, että kuvatkin ovat :)

   Onnea sinullekin opintopaikasta!

   Poista
 7. Onnea ja iloa uuteen arkeen!
  Mää en varmaan enää osaisi opiskella, ainakaan täysipäiväisesti ja pitkällä tähtäimellä. Vaan kurrssittaminen on kivaa, pieni sivuaskel työarkeen silloin tällöin. Ensi viikolla tiedossa "valokuva päiväkodissa"-oppia, tuskin maltan odottaa :)

  Ihanat värit konkkeneissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oliko valokuva päiväkodissa -oppi mielenkiintoista? Kuulostaa ainakin siltä!

   Eihän tämä opiskelu itsellekään mikään aivan mahtava asia sinällään ole, että mieluummin olisin hypännyt suoraan sinne työelämään. Mutta pakko tekasta tutkinto ensin, että ne huolii mut johonki :) Vaikka kieltämättä on se vähän outoa olla siellä parikymppisten seassa. Aika tätimäinen olo on :D

   Poista