tiistai 22. lokakuuta 2013

Eilen oli oikein maanantaiden maanantai. Huonosti nukkuneet, itkuiset ja riidanhaluiset lapset sekä stressaantunut päänsärkyinen äiti, jolla mikään ei mennyt putkeen. Voitte arvata, että se oli aika hirveä yhdistelmä! Päivä parani vasta iltapäivällä kun lähdimme kotoa pois.

Huonoissa päivissä on se hyvä puoli, että ne menevät aina ohi ja tulee uusi aamu uusine mahdollisuuksineen. Tänään on tupruttanut vähän lunta vaakatasossa, nyt paistaa aurinko ja me aiotaan leipoa pipareita. Luvassa on myös mukavia vieraita ja muutakin kivaa. Tästä tulee niin paljon parempi päivä!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulostaa just niin maanantailta. Meilläkin eilisiltana kaksi nuorimpaa huusivat yhteen ääneen, oli sellainen erittäin onnistunut äiti- olo. Tänään onneksi paremmin, ja toivottavasti sielläkin on ollut aurinkoisempi päivä!

  Vika kuva on ihan superihana, ihanat siskokset. Tuollaisia hetkiä pitäisi muistella aina kun ne ovat toistensa kurkussa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) On ollut kyllä hyviä päiviä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat takit tyttösillä! Ihana kuva!
  Ja onneksi ne huonot päivät häviävät nopsaan myös muistoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja niin totta, ei tuotakaan päivää oikein enää muista :)

   Poista
 4. ihanat pikkutytöt.
  ja takit. oletko itse tehnyt?
  haluaisin oppia takintekoon, onko helppo/helpoin tapa tehdä takin helma ja hupun reuna kanttinauhalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   En ole tehnyt takkeja itse, ne on ostettu Metsolan alesta. Olen usein miettinyt kokeilevani ja pohtinut juuri samoja asioita joita kyselit, mutta toistaiseksi en ole jaksanut urakkaan lähteä.

   Poista