keskiviikko 30. lokakuuta 2013


Aina välillä havahdun ajattelemaan, miten paljon elämä on muuttunut viime vuosina. Arki kolmen kanssa on kovin erilaista kuin se oli vaikkapa yhden lapsen kanssa, puhumattakaan ajasta ennen lapsia.

Esikoisen kanssa elämä kulki vauvan rytmin mukaan, mutta kolmannen kohdalla ei voi enää huomioida mitään rytmejä jos haluaa tehdä muutakin kuin siivota kotona. Meiltä on pitkä matka kaikkialle, joten jos me jonnekin mennään, aikaa kuluu tunteja ja siinä ajassa aina jollain on ruoka-aika tai nukkuma-aika tai uhma-aika tai you name it -aika. Se pitää vain kestää ja muistaa ottaa banaaneja ja pähkinöitä evääksi. Ja barbeja bussimatkoille. Jos oikein huonosti menee: lapset [tai äiti] saa raivareita ja bussit ajaa ohi, niin käydään ostamassa Stockalta pillimehut ja tikkarit. Ja jatketaan matkaa.


5 kommenttia:

 1. Mä ajattelen usein samaa ja näin juuri homma menee. Tykkään. :) ihanat kuvat! Tuo tapetti!

  VastaaPoista
 2. Heippa Marjuli,
  kiitos ihanasta blogista, tästä välittyy niin positiivinen ja lämmin tunnelma :)! Minulla olisi sinulle hieman sähköpostia, mutta en löytänyt mailiosoitettasi. Laittaisitko minulle viestin osoitteeseen elina@lekmer.se ja kerron lisää.

  Terkuin Elina Lekmeriltä

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Oletko itse tehnyt tyttöjen pipot?(Aikaisemmassa postauksessa) Jos olet niin voisin haluta neuleohjeen =)

  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En ole itse tehnyt noita pipoja, vaan ystäväni virkkasi ne tytöille lahjaksi :)

   Poista