tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tänään olen pyyhkinyt enemmän pölyjä ja pintoja kuin koko vuonna yhteensä! Ihana, paljastava valo.

Lastenhuoneetta uudistin parilla pikkujutulla. Se on ehdottomasti suosikkikohteeni sisustaa. Ja lapset ilahtuvat aina kaikista muutoksista, ihan pienistäkin.


6 kommenttia:

 1. Eih, muumiherätyskello! Mulla oli muksuna tuollainen muumipeikko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollu, mut mun kaverilla oli toi niiskuneiti ja olin niin kade. Ku näin kirpparilla, niin pakko oli ostaa lapsille (ja itelle).

   Poista
 2. Ihana valo, kamala paljastaja ;) Meillä keittiötä rempataan, kivasti se remppapöly leijailee olkkariin ja eteiseen ja... Seinän kokoisesta ikkunasta tulviva valo paljastaa kaamean totuuden. Siis sen, ettei pölyjen pyyhkiminen ole mielipuuhaa vaan nyt se on pakko tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika kamalaa oikeesti kun joka paikka mihin silmänsä luo on aivan tärkeen likainen! On siinä pimeydessäkin siis puolensa ;)
   Minäki inhoon pyyhkiä pölyjä eikä meillä mitenkään tiuhaan niin tehdäkään, nyt vaan oli jo ihan pakko :D Tsemppiä remontin keskelle!

   Poista
 3. Sama juttu mulle tuo lastenhuone. Voisin aina aloittaa alusta sen kanssa, ja niin itse asiassa juuri teinkin kun vaihdettiin makuuhuoneita. Ja se on jännä miten sitä lastenhuonetta on tuhat kertaa mukavampi siivota kuin muita huoneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Meilläki lelujen paikat vaihtelee varmaan paristi kuussa, aina kun löytyy jollekin joku optimaalisempi paikka. Ja miesrukka on aina ihan pihalla, että mihin kaikki taas kuuluukaan :D Lastenhuone on tavallaan aina kesken ja se muuttuu koko ajan kun lapset kasvaa ja tarpeet muuttuu. Onneksi, niin on aina haastetta :)

   Poista