torstai 27. joulukuuta 2012Joulun pyhät meni leppoisasti mummoloissa. Ihaninta oli lasten jännitys ja ilo, niin ja nukkumaan mennessä sanat "kivointa jouluaatossa oli riisipuuro ja se kun joulupukki kävi". 

Mies palasi jo töihin, me muut on vietetty pyjamapäivä ja ehkä vielä toinenkin. Ja suklaalahjat on huvenneet vauhdilla!

6 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavan näköinen joulu teillä ollut. Ja kivoja juttuja sieltä puketeistakin kuvista päätellen kuoritunut...

  Meillä arki alkoi jo heti tänään omalta osaltani. Tosin työn aloitus välipäivinä sai uuden käänteen, kun heikotus vei voiton oksennustaudin myötä, ja eikuin kotiin lepäämään. Ties mitä pöpöjä jyllää täällä taas. Huomenna uusi yritys töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi yöks, toivottavasti ei kestäis kauan! Noi mahataudit vie aina voimat pitkäksi aikaa :/

   Oli kyllä ihan rento joulu ja olen iloinnut kivoista lahjoista, ei tullut mitään tyhmää eikä liikaa :)

   Poista
 2. Meillä kans vedettiin kaksin käsin suklaata, vaan ei ne perhanat oo vieläkään loppuneet... Tuli vissiin liioiteltua sen varaston kanssa, ei meinaan ollu ihan pieni laatikkokasa se. ;p Onneks tässä on taas koko tulevaisuus aikaa lenkkeillä, sillä sen verran aikaa sen suklaamäärän tuomien kalorien polttaminen tulee vaatimaan...

  Meillä on kans ollu tommonen olkienkeli kuusenkoristeena aikoinaan. :) En tiiä vieläkö se äitin nurkista löytyy vai joko on hajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas on kerranki hyvin maltillisesti suklaata tullu lahjaksi, ite ei ostettu ollenkaan. Kohta ne onneksi loppuu, nii tyssää tää mässääminen! Olkikoristeet on ihania :)

   Poista
 3. Kivalta näytti teidänkin joulu :-)

  VastaaPoista