torstai 6. joulukuuta 2012
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Me ulkoiltiin aamupakkasessa ja saatiin isot omppuposket koko kööri.
Valoa on vähän. Mittarissa -22.

7 kommenttia:

 1. Hrrrr...hitsit noita paukkupakkasia. Teillä se ei kyllä menoa näyttänyt haittaavan! ;) Täällä Turun suunnalla onneksi nyt pakkaset hieman hellitti, asteita taisi olla -4, se on ihan ok keli omaan makuuni :) Ihanaa itsenäisyyspäivää koko teidän köörille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lapsia ei haitannut kyllä yhtään pakkanen kun pääsivät tälle talvea ekaa kertaa pulkkamäkeen :) Paitsi pikkupeikko oli vähän vakavana, väsyneenä ja ehkä vähän kylmäski. Vaikka oli kyllä hyvin paketissa. Kylllä nää on vähän liian kylmiä ilmoja ulkoilun kannalta, vaikka itse pohjoisen tyttönä olen tottunut ja tulee niin lapsuus mieleen kun on kunnon pakkaset :)

   Poista
 2. oi että H:lla ja V:llä on ihanat molokidsit <3 mää mietin tosi pitkään tuota keltasta, mutta sitte päädyin kummin ticketin ruskeeseen tähtihaalariin T:lle. miten V:lla on mennyt isompien ryhmässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! H itse valitsi pukunsa, halusi tuon tai neon pinkin. Pinkkiin en suostunu (se ois vielä periytyny kaikille, monta talvee ois pitäny kattoa...). Kyllähän tuo on tosi arka väri, vasta nyt voi käyttää kun on lunta, ei kuralla tosiaankaan (kokeilin ja sain pestä jatkuvasti)! Teidän T:llä on tosi kiva puku myös :)
   V:llä on mennyt isojen ryhmässä tosi hyvin. Se on taatusti auttanut, kun omahoitaja vaihtoi samalla ryhmää ja säilyi siis samana V:llä. Ja kun siskokin on siellä.
   Kohta nähdään joulujuhlassa :)

   Poista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa ihastuttaville pulkkailijoille ja muulle köörille :)

  VastaaPoista
 4. ihanat värikkäät pulkkailijat!

  VastaaPoista