maanantai 28. toukokuuta 2012


Yritys pelastaa huono päivä.

(Räkä valuu. Puskee ulos silmistä ja sieraimista kaikilla ja koko ajan ja tekee päivistä [ja öistä] huonoja.)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo lasten hatut! Oletko itse tehnyt?? Mistä kaavat?? Toivttavasti räkäily pian helpottaa! Itsellä kutisee silmät ja otsa tän siitepölyn takia ja sit allergialääke aiheuttaa huimausta, oujee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lakit ovat punaisen norsun kotimaista tuotantoa. Ne on kyllä hyviä malliltaankin ja myös lasten lemppareita. Esikoisen lakki on käytössä nyt kolmatta kesää ja hän haluaisi sen joka kelillä päähän.

   Alälergiaa on täälläkin tämän kamalan sinnikkän flunssan bonuksena. Viime yön irrottelin vähän väliä rähmää ripsistä ja silmäluomista. Huoh.

   Poista
  2. Ahaa, kiitos tiedosta! Koitanpa kuukkeloida sen =) Voihan rähmä sentään, jospa tää siitepölyily kohta loppuis.

   Poista
 2. No oliko onnistunut yritys? :) Kauniit kuvat kuitenkin päivästä sait aikaiseksi. Tosiaankin, ihanat lakit. Mekin mennään norsuun hakemaan kesälätsä, kunhan saisin aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten sen nyt ajattelee. Hetken aikaa olivat tyytyväisiä ja hyvällä päällä. Mutta ulkona oli niin jäätävä tuuli, että sisälle piti painella kuplien loputtua ja sama itkuvinkuparku jatkui iltaan asti. Eli ei onnistunut päivän pelastaminen, mutta yhden hetken pelastus kyllä :)

   Keskimmäinen on nyt sitten kaksi päivää jo hokenut, että hän haluaa ostaa kaupasta uuden puplakumpin = kuplapurkin.

   Ostin tuon keskimmäisen lätsän lapsimessuilta, siellä oli punaisen norsun perustaja myymässä noita. Tuli heti mieleeni, että eikös hän ollut siskosi? :)

   Poista
  2. Ihana tuo "puplakumpin". Voin vaan kuvitella pienen innostuneesti hokemassa tuota :)

   Kyllä vain, omistaja on siskoni. Rastoista tunnistaa hänet :) Laitankin siskolle viestiä menemään, että tulee kurkistamaan sinun blogiasi. :)

   Poista
  3. Joo tuolla tyttösellä on monta hassua sanaa, kun vaan muistais kirjata kaikki ylös ennen kuin ne unohtuu ja lapsi oppii puhumaan kunnolla.

   Siskosi vaikutti varsin mukavalta ihmiseltä kun minä siellä jahkasin ja jahkasin kuosien kesken, että millaisen ostan kun olisi tehnyt mieli ostaa kaikki :D

   Poista
 3. Toivottavasti siellä jo hellittää flunssa sekä allergiakin vähitellen. Täällä myös allergian kourissa menneet viime viikot. Josko tämä tästä... :)
  Söpöt lakit neideillä kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssa alkaa jo vähän hellittää, vaikka ei se pirulainen vieläkään ohi ole. Allergiakin helpottaa hiukan, mutta luulen että se vielä tästä yltyy kun heinä alkaa kukkia.

   Toivottavasti sielläkin alkaa jo helpottaa, niin tympeää tuo siitepölyallergia, kun on niin tukossa ettei saa nukutuksikaan. Paranemisia sinne siis myös :)

   Poista