tiistai 1. toukokuuta 2012

Viime vuosien vaput ovat olleet melkoisen raskauspainotteisia. Kuusi vuotta sitten makasin osastolla kivuliaan keskenmenon vuoksi, sen vapun kohokohta oli saada sydänmunkki ja simaa talon puolesta. Edelleen meillä puhutaan keskenmenomunkeista sen tietyn sydämen mallisen kohdalla. Sen jälkeen kolme vappua on mennyt hirveän pahoinvoinnin kourissa (eikä kyseessä ollut krapula!). Sitten oli yksi hellevappu, jonka vietin esikoisen kanssa kaksin, kun mies yritti irrottaa vanhempiensa luona talvirenkaita. Koko päivän! Ja vasta myöhään illalla onnistui. Kahden vuoden takaisesta vapusta en saa mieleeni mitään.

Ja tänään tuulee niin kylmästi, ettei ulkoilu ole mitenkään nautinnollista. Siivottiin silti pulkat ja sukset varastoon ja otettiin esikoiselta apurattaat pois. Loppupäivä on puhallettu palloja, katsottu kotivideoita  ja syöpötelty.

Leppoisaa vappua!

5 kommenttia:

 1. Me olemme olleet monta tuntia ulkona. Tuuli on ollut kyllä hyinen, mutta pipo tiukasti korvilla =)

  Kiva postausidea muistella menneitä vappuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilu on nyt keväällä niin kivaa, mutta kyllä tuo kamalan kylmä tuuli vie fiilikset. Tänäänkin tuuli hurjasti, nokka punaisena sai ulkoilla.

   Poista
 2. No on kyllä ollut tosi kylmä tuuli täälläkin. Käytiin vappupiknikillä lähikallioilla, olisi vaan pitänyt pysyä hiukka matalammissa maisemissa.

  Mulla juhannus on se juhlapyhä. On keski- ja loppuraskautta, imetystä ja sitten se "ikävä kyllä täällä ei enää sydän lyö"-juhannus. Elämä ottaa, elämä antaa.

  Menee muuten ihan sekaisin tämmöisistä viikoista, ihan on lauantaifiilis. Kauheeta jossei muistaiskaan mennä huomena töihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, elämässä on suruja ja iloja. Ja sitten sitä kaikkea muuta.

   Heh, sekaisin ollaan täälläkin. Neuvolareissu oli jäädä tekemättä ja tuntuu ihan kummalliselta, että kahden yön jälkeen on taas viikonloppu! Mutta en valita :)

   Poista
 3. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

  VastaaPoista