lauantai 7. tammikuuta 2012Onni asuu täällä.

Joka päivä olen niin onnellinen tytöistäni, elämästäni, miehestä ja siitä miten kaikki on mennyt. Ihmettelen, miten minä olenkin saanut juuri heidät ja miten paljon voi rakastaa.

Ja sitten esikoinen sanoo: äiti, minä niin tykkään sinusta kun sinä olet niin kaunis.

Kesken pyykkien ripustelun, kesken imetyksen, kesken aamupörröisen aamupalan. Juhlien loputtua. Yksin saunan lautella. Hymyilyttää.

8 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu <3 Tuli hyvä mieli tännekin. Sitten kun sen vielä aina jaksaisi muistaa, myös niinä huonoina hetkinä.

  VastaaPoista
 2. Sanasta sanaan Anskumaria peesailen, ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Komppaan esikoista eli ei se höpöjä puhu. :p

  VastaaPoista
 4. Ihania ajatuksia sinulla! Itse täytin viime syksynä 30v ja nyt tuntuu että olen jotenkin seestynyt,löytänyt itseni. Uskallan olla se mitä olen ja huomaan usein ajattelevani myös kuinka onnekas olen kun asiani ovat nyt näin hyvin. Iloitsen kahdesta ihanasta tytöstäni, koirastani,miehestäni,kodistani ja itsestäni. Toki välillä rämmitään suossa,mutta elämäähän sekin on.Useinkin ajatuksissani pyörii se yksi laumamme jäsen,joka tuntuu meiltä vielä uupuvan. Ehkä hänkin saa ajan ja paikan tulla luoksemme, jaksan odottaa :) Jos niin käy ettemme häntä saa,iloitsen kahdesta ihanasta jo olevasta.
  Kaunis kiitos sinulle blogistasi, tuot valoa päivään :)
  -Sanniska

  VastaaPoista
 5. Niin kauniisti kirjoitat perheestäsi, onnestasi, rakkaudesta.

  VastaaPoista
 6. Voi teitä, kiitos kaikille kommenteista!

  anskumari, niinpä, eihän sitä aina muista eikä aina tunn ihanalta. Kyllä ainaki mulla on päivittäiun myös niitä paljon ankeampiakin fiiliksiä. Eikä se haittaa, kunhan se ankeus ei jää päälle eikä huumori katoa.

  Miia, :)

  piitzi, :)

  kivitasku, :)

  Bemu, voi sinnuu <3

  Sanniska, kiitos sanoistasi! Minustakin tuntuu, että iän myötä tulee aina vain onnellisemmaksi ja etenkin tyytyväisemmäksi iteensä. Siitä pitää iloita mitä on ja haaveitakin täytyy olla :)

  Kikka, voi kiitos :)

  VastaaPoista