torstai 8. syyskuuta 2011

Syksy on lempivuodenaikani. Etenkin alkusyksy, ennen kuin on mustaa ja märkää. Olen iloinen kun saan syyslapsen. Ennestään meillä on yksi joulunlapsi ja yksi alkuvuoden tyttö, nekin ihania aikoja syntyä.

Tässä uuden kodin lähellä on hienot ulkoilumaastot. Metsään pääsee omalta pihalta. Tykkään!

4 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogiisi ja pakko kirjoittaa, että se sai minut hyvälle tuulelle. :) Hienoja kuvia sinulla ja mukava tyyli kirjoittaa. Tsemppiä loppuraskauteen!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olikohan se kesää kun sinulle blogiisi kommentoin ja omasta pikku kolmosesta haaveilin. No,haaveilu jatkuu edelleen....Ehkä joskus meillekin,toivottavasti! Mutta siis pointtini oli se,että tuosta "raskauslaskurista" tuolta sivusta huomasin,että enää 15 päivää laskettuun aikaan! Hurja kun aika menee äkkiä! Ja vaikka ei tunneta,niin ihan meinaa alkaa jännittämään puolestasi ;) Hyviä vointeja sinulle loppuaraskauteen. Minusta on mukava kun kirjoitat niin realistisesti blogiisi tuntojasi, voi kun itselläkin olisi joku väylä purkaa ajoittain omaa oloansa. Vertaistukea saa onneksi muiden blogeista, omaa kun en rohkene laittaa. Oikein ihania syyspäiviä ja tsemppiä!
  -2 tytön äiti (tytöt 3v ja 6v)

  VastaaPoista
 3. 2 tytön äiti, kiva kuulla sinusta! Mietinkin yks päivä, että mitähän teille kuuluu :) Toivottavasti tekin saisitte kolmannen lapsen ja haaveilu toteutuisi :)

  Raskautta ei tosiaan ole enää kauan jäljellä, ei niinkään kauan kuin tuossa laskurissa. Suunnitellun sektion vuoksi tiedän vauvan syntymäpäivän jo nyt.

  Kiitos toivotuksista. Nämä viimeiset päivät ovat kyllä kamalan raskaita, vielä kun on muuton jäljiltä kovasti hommia jotka haluan valmiiksi ennen vauvan tuloa. Mutta kyllähän nämäkin päivät onneksi kuluvat ja loppuvatkin pian.

  VastaaPoista