keskiviikko 24. elokuuta 2011

rv 35+0.


Pieni kinuaa "paakoa" ja saa katsoa muutaman jakson Kaapoa. Äiti ei enää hirveästi jaksa viihdyttää. Onneksi isompi on joinakin päivinä hoidossa.

Vauvan vaatteet ovat jo hankittuna, mutta vaipat pitäisi käydä vielä läpi ja tarkistaa. Ehkä hankkia lisää vielä. Ja villahousuja lanoniinittaa. Kaikki tavaratkaan eivät ole vielä kasassa.

Vielä neljä viikkoa ja sitten tämä kidutus nimeltään raskaus loppuu. Odottavan aika on pitkä. Toivon, että tämä päivä olisi parempi kuin pari edellistä. Ettei tänään tarvitsisi itkien pyytää miestä aikaisemmin kotiin ja jos vaikka illalla pystyisi vielä olemaan ylhäällä. Parannusta eiliseen on ainakin se, että tänään pystyn kävelemään. Maha tuntuu jo niin raskaalta, roikkuukin kuin pottusäkki (tosin jostain syystä ei tuossa kuvassa, se on oikeasti isompi!).

Ajatukset ovat jo ensi viikon muutossa. Pitäisi jaksaa aloittaa taas pakkaaminen.

p.s. aika järkyttävä tieto

15 kommenttia:

 1. Voi, sun kroppasi on niin kaunis. Ihana kumpu <3

  Toivon jaksamista, kestämistä viimeisille viikoille. Ne on aina henkisesti niin koettelevia. Tai ei kai kaikille, mä olen huono odottamaan avuttomassa tilassa :D

  Ihanat nutut ja jutut siellä.

  VastaaPoista
 2. Kovasti tsemppiä tuleville viikoille! <3

  T: Kirjautumishommiin aivan liian laiska Bemary

  VastaaPoista
 3. Voi minja, kiitos <3

  Bemary, kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä kuin Minja, kaunis olet. :)

  Tsemppiä pakkaamiseen. Toivottavasti pääsette olemaan aloillanne vähän pidempään tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Jaksamista viimeisiin viikkoihin! Nehän ne on raskauden pisimpiä, ainakin tuntuu siltä.

  Ihanat vauvanvaatteet odottamassa <3 Onko teillä sukupuolta etukäteen tiedossa?

  Kaunis maha!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos naiset! Oma olo on kyllä niin epähehkeä ku olla ja saattaa, että ihanan piristävää kuulla jotain positiivista.

  Fanny, tosiaan toivottavasti ei nyt tarvis muuttaa siihen tahtiin kuin tähän asti. Se onkin todennäköisempää nyt pysyä pidempään paikallaan, kun muutetaan ekaan omistusasuntoon.

  Riia, sukupuolta ei tiedetä, kuten ei tiedetty noista meidän tytöistäkään. Minusta on kiva, kun jännitys säilyy. Ja kiitos, vauvanvaatteita olenkin nyt ostanut vain hyvin harkiten, ainoastaan sellaista mikä miellyttää kovasti. Suurin osa noista on tyttöjen vanhoja.

  VastaaPoista
 7. Vai viikon päästä jo muutto! Onnea hurjasti teidän uuteen ikiomaan (pankin ;) ) kotiin! Ja sun masu näyttää ihanalta, ei ollenkaan pottusäkiltä. Vaikka se siltä varmasti tuntuu. Mutta ajattele, vain 4 viikkoa jäljellä, hurjan paljon enemmän on jo takana. :)

  Terkkuja tytöille, ikävä on jo teitä!

  VastaaPoista
 8. miten tällä kertaa ajattelit selvitä? Kun lastenhoito tuntui jo kahden pienen kanssa niin ylivoimaiselta, ja nytkin näyttää olevan voimat ihan loppumaisillaan?? Ajattelitko että tilanne paranee 3 pienen kanssa?

  VastaaPoista
 9. Voi sua Anonyymi-parka. Kateus on rumaa. Rohkeesti vaan nimi alle ja asiallisempaa kommenttia, niin voin jopa vastata!

  VastaaPoista
 10. Kyllä sitä voimia annetaan sen mukaan kun niitä tarvitaan :) Eikä aina tarvikkaan jaksaa..

  terveisin äiti ja lapset 4v9kk, 3v, 1v4kk, sekä vauva 3,5kk) :)

  VastaaPoista
 11. Nimeomaan, kyllä jokainen itse jaksamisensa tietää :) Henkilökohtaisesti olen kaikkein heikoimmillani raskausaikana, anemian ja monen muun ongelman vuoksi. Kun vauva syntyy, vointi nousee kohisten.

  Tsemppiä arkeen sinulle äiti ja neljä lasta. Ja tosiaankin, aina ei tarvitse edes jaksaa. Jokainen äitikin väsyy välillä ja onneksi on ihmisiä, joille sen saa myöntää. Valitettavasti on myös niitä toisenlaisia ihmisiä.

  VastaaPoista
 12. Kauhean säälimätöntä ja julmaa ajatella, että aiempi uupuminen ja voimien loppuminen olisi automaattinen este (uusille) lapsille. Aika vähissä olisi tämän maapallon lapset siinä tapauksessa...

  VastaaPoista
 13. Fanny, niinpä. Tai että jos on välillä väsynyt (kuten ihan varmasti jokainen äiti ja isä), niin se tarkoittaisi sitä, ettei saisi tehdä lapsia. Hohhoijakkaa.

  VastaaPoista
 14. Löysin pitkästä aikaa blogisi, kiva lukea kuulumisia :) Ja se lohduttaa että joku muukin on näillä samoilla viikoilla muuttanut! T: Lukijasi rv 36+1 ja 3 vee tyttönen

  VastaaPoista
 15. Kiva kun tulit tänne ja jätit merkin. Tsemppiä muuttoon! Ei se ole koskaan kivaa, mutta viimeisillään raskaana se on sitä kaikkein vähiten :D

  VastaaPoista