tiistai 12. heinäkuuta 2011


Viime viikko meni mummolassa täysihoidossa, kun isi nautti tyhjästä asunnosta kotona. Tytöt nauttivat helteestä, mummolan uima-altaista, keinusta ja jätskistä. Minä nautin lähinnä valmiista ruuasta ja lastenhoitopalvelusta, mutta en helteistä. Oli niin tuskaista, etten voinut juuri olla edes ulkona eikä nukkumisesta tullut mitään. Ihanaa kun nyt sataa!

Pienemmän tutit laitettiin pois, ei mitään ongelmaa päivällä, mutta nukahtaminen oli tuskaa. Nyt kun on kulunut jo viikko, neiti nukahtaa ilman kohtuutonta karjumista. Yöllä tosin itkettää vielä.

4 kommenttia:

 1. Todellakin, ihanaa kun nyt sataa! Nautin.

  VastaaPoista
 2. Kaikki sympatiat saat. Muistan niin sen kesän kun odotin syyskuussa syntynyttä. Huh hellettä ja tukalaa oloa!

  Ihastuttava keltainen tytöllä päällä!

  VastaaPoista
 3. Heippa. Olen joskus aiemminkin huomannut blogissasi,mutten ole hoksannut kommentoida.. Nyt teen sen. Eli tuo rattaissa pienemmän tytön kanssa istuva pupunen. Meillä on samanlainen Isommalla,rakas Jussi-pupu joka ollut menossa mukana kohta 6v, synnytyssairaalasta asti. Onko teidänkin jommalle kummalle neidolle tärkeä? Meillä Pienemmällä myös oma Jussinsa,hiukan erilainen vain. Ihana tuo keltainen mekko tytölläsi,oletko itse tehnyt? Jaksamisia helteisiin, ei raskaana ollessa ole mikään mukavin keli.
  -2 tytön äiti

  VastaaPoista
 4. Riia, nyt on vielä kivempaa, kun ei sada, mutta ei ole kuumakaan. Pääsee lasten kanssa ulos ja jopa jaksaa olla siellä :)

  Kikka, kiitos. Toivon tosiaan, ettei enää helteitä tulisi. Seuraavan kerran sitten ens kesänä ;)

  2 tytön äiti, pupu on esikoisen unirätti, nimeltäänkin Rätti. Kulkee mukana kaikkialla, myös talvella päiväkodissa, kaupunkireissuilla, kylässä, usein kaupassakin jne. Rättiä hoidetaan kuin nukkea ja sen kanssa käydään läpi arjen tapahtumia. Niitä on pakko olla kaksi, että saa joskus pestä.
  Pienemmälläkin on samantyylinen, mutta hän ei omastaan niin välitä. Kiva kuulla, että muillakin on vastaava ystävä :)

  Mekko on Plastisock merkiltään, ostin talvella kirpparilta. Tykkään itsekin siitä hurjasti :)

  VastaaPoista