torstai 28. heinäkuuta 2011Jännitetään asuntojuttuja jo toista viikkoa, asunnot tulevat uniinkin. Muuten tänne kuuluu lähinnä väsymystä. Todella alhainen hb, jo kohtalaisen kokoinen maha ja nämä helteet imevät minusta kaikki mehut. Iltaisin ei jaksa enää edes ajatella.

Toivon pilvisiä päiviä. Toivon myös, että siili vierailisi kuistillamme useammin.

5 kommenttia:

 1. Toivotaan asuntoasioissa hyvää!!

  Ihana siilikuva! Meidän mummi syöttää siiliperhettä kerrostalokodin pihalla Helsingissä. Koiranruoka on suurta herkkua! Me käydään toisinaan litaisin ihanuuksia katsomassa.

  Ihana on myös teidän hyllypäällä istuva nukke ♥

  Koita jaksaa, kohtahan jo loppusuora häämöttää.

  VastaaPoista
 2. Voi minäkin toivon pilvisiä päiviä. Ja parempaa vointia sinne sinulle! Toivottavasti saat hb:n pian nousuun niin pahin väsymys saattaisi taittua.

  VastaaPoista
 3. Jaksamista väsyneisiin päiviin ja vähän viileämpää ilmaa teillepäin toivotan! :)

  Minäkin tapasin eilen siilin oikein lähietäisyydeltä, aivan ihana nuuskuttaja.

  VastaaPoista
 4. Voi, olisipa ihanaa saada siili meidänkin pihaan vierailulle! Toisaalta hyvä etteivät tule, Pulla pöhelö kun käy niiden kimppuun. Teidän siskokset on just niikuin meidän muruset viime kesänä, ihanat samanvärisissä mekoissaan :) Voin uskoa että mahdat olla poikki iltaisin, kun itsestä tuntuu että helteillä sitä on veto pois ihan ilman mahaakin! Onnea asuntoasioihin, se on aika intensiivistä hommaa välillä ja rasittavaakin.

  VastaaPoista
 5. Voi miten herttainen tuo kuva, jossa tytöillä samismekot ja kulkevat tiellä=)

  Alhainen hb on ikävä juttu, toivottavasti olet saanut siihen helpotusta!

  VastaaPoista