lauantai 15. elokuuta 2015Aina välillä käy mielessä jokin hyvä aihe mistä kirjoittaa tänne. Mutta joka kerta se unohtuu ennen kuin ehdin istahtaa. Päivät ovat niin täysiä ja yöt katkonaisia, etten muista aina edes edellistä imetyskertaa (vaikka siitä ei koskaan ole kuin korkeintaan pari tuntia). Onneksi vauva huolehtii siitä, ettei ainakaan jää ilman maitoaan. Ja myös siitä, että pääsee syliin. Ja siskot huolehtivat muun muassa tasaisesta kaaoksesta.

Mutta tämän verran muistan: viime aikoina on ainakin saatettu yksi koulutaipaleensa alkuun, ihasteltu koiranpentua (ei valitettavasti ole oma), geokätköilty, tultu kotiin tuplasateenkaaren alta, menty mummolaan Pkn-konsertin läpi, pyöritetty rotuaarin palloa, puistoiltu, nähty sukulaisia ja mansikatkin saatiin pakastettua ja kakku tehtyä.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia. Jotenkin niin täyttä elämää, elämänmakuista. Sellaista mitä on hyvä muistella miehesi kanssa kun tyttönelikkonne on lentänyt pesästä. Siihen toki vielä aikaa :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanniska <3 No täyttä elämää tämä arki ainakin on :) Välillä epäilyttää muistaako meistä kumpikaan tästä vuodesta myöhemmin mitään, mutta onneksi on ainakin kuvia niin voi niiden avulla koittaa kaivella jotain muistikuvia :D

   Poista