maanantai 11. toukokuuta 2015

 


Päivät ovat kiireisiä ja sujahtavat iltaan aivan huomaamatta. Koitan ottaa paljon kuvia että muistaisin tästä ainutlaatuisesta ajasta edes jotain. Koitan muistaa ihailla, suukottaa, silittää ja pitää sylissä niin paljon kuin pystyn.

On taas totutteleminen siihen, että jatkuvasti on hiki, nälkä, väsy, järjetön makeanhimo ja monta asiaa kesken. Nyt on se vaihe, kun äiti heiluttaa tyhjiäkin vaunuja jos ne vaan ovat lähellä ja asiat on tehtävä yhdellä kädellä. Haastavinta on muistaa ja ehtiä huomioida myös isommat tytöt, mutta kyllä sekin helpottuu kun arki asettuu kunnolla uusiin uomiinsa.

Viime viikon tärkeimpiä tapahtumia oli viisivuotiaan mielestä hänen ensimmäinen heiluva hammas ja ensimmäinen todistamansa raekuuro. Viikkoon mahtui myös yksi kouluun tutustuminen, mukavia vieraita ja äidin mielestä tärkein: ensimmäinen äitienpäivä neljän tytön äitinä.

6 kommenttia:

 1. Oi ja voi tuota pientä linnunluista tyttöstä ♥ jotenki niin hauras, herkkä ja niin pienen pieni hetki ennen kuin pikkuinen kerää pyöreyttä ja pehmeyttä itseensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin <3 Kyllä on vähän väliä tippa linssissä ja pala kurkussa, kun aika kiitää ja tiedän, että tämä aika on hetkessä ohi.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana vauva! Vuosi sitten meilläkin oli tuommoinen, kyllä meni aika äkkiä. Minä kans kuvasin tuhansia kuvia, on se kätevää kun nykyajan kännyköissä on niin hyvät kamerat =)

  VastaaPoista
 3. Oi sentään mikä ihanan pikkuinen <3 Ja todella, se aika vaan menee niin nopsaan... Minusta on tuntunut että joka lapsen kohdalla vielä nopeammin kuin edellisten!

  VastaaPoista