keskiviikko 18. helmikuuta 2015

 

Paistettiin vasta tänään flunssapäivän kunniaksi laskiaispullat, koska sunnuntai meni papan juhlissa ja eilen tiistaina istuin junassa, kun isi oli paistanut kivikovat mustat pullat, jotka ei kuulemma maistuneet laskiaispullilta. Tänään onnistui pullanpaisto paremmin (on ne kyllä palaneet usein mullakin). Kiitän valmispullien keksijää, sillä en ole mikään pullanleipoja.

Viisivuotias lukee innoissaan isin vanhaa Aapista, tyyppi oppi kaikessa hiljaisuudessa lukemaan. Tosin sisko oli jossain vaiheessa valmentanut, mutta meillä vanhemmilla ei ollut mitään hajua neidin puuhista.

Tänään kysyttiin, koska ulos pääsee ilman ulkovaatteita. Ja nuorin tarvitsi aurinkolasit, kun kuulemma sisällä häikäisi liikaa. Kevät tulee, jee!

4 kommenttia:

 1. Meidänkin laskiaispullat oli pakastealtaasta :) Joka kerta yhtä mukava lukea teidän kuulumisia! Ja vauvakuumeinen odottaa sitten niitä vauvakuvia tulevaisuudessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun on helppoja valmisleipomuksia, myös kerman saa niin näppärässä painepullossa valmiina, ei tarvi enää vatkata :D Heh, vauvakuvia tulee varmasti, vielä pari kuukautta kun tässä jaksais ähistä ja puhista menemään niin sitten :)

   Poista
 2. Mä ylitin itseni ja leivoin itse, se on jo paljon koska vihaan leipomisesta aiheutuvaa sotkua ja etenkin sen siivoamista, en siis todellakaan leivo usein.

  Ja tuohon sääilmiöön! Oon ollu niin pirteenä koko päivän, ettei ole tosikaan! Ulkoiltu kahdesti pitkään, nautin kupin kahvia auringon lämmössä kun poika hyppi pihan kaikki vesilätäköt läpi. Kevät on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan minulta, hienoa kun jaksoit silti leipoa :)

   Kevät ja valo on niin huumaavaa, ei väsytä yhtään niin paljon kuin syksyllä!

   Poista