perjantai 7. marraskuuta 2014
Välillä on jo ihan talvi, sitten lumi sulaa pois. Jäispä jo pysyvä lumipeite, mustat aamut ja illat ovat aika masentavia.

Mummo oli säästänyt paikallislehdestä perhossivun. Lapsista hassuin perhonen on suruvaippa.

Meillä odotetaan jo joulua. Äiti odottaa kiireiden helpottamista ja kynttelikön laittamista (muita valoja on viritelty jo). Lapset odottavat joulukalenteria ja lisää lelukuvastoja.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on kyllä ihania, haluaisin enemmänkin meille!

   Poista
  2. Mie kans voisin haluta muutaman lisää! Näihin oon ihastunu ja miettiny jo pitkään niitten hankintaa :D http://www.konglomerat.fi/tuotteet.html?id=15/383

   Poista
 2. Nyt onki muutaman päivän taas ollu huippu ihanat kelit! Pitää nauttia niin kauan ku lunta riittää.
  Ja tuo nukensänky on aina vaan yhtä ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tänään taas on lunta ja pieni pakkanen, niin paljon kivempaa kuin musta ja märkä ilma. Mailegin sänky on minustakin niin herkku :)

   Poista
 3. Loppuvuotta ja joulua meilläkin jo odotellaan. Lomaa erityisesti, minä erityisesti. Vielä on vähän epävarmaa loman ajankohta ja pituus, pääasia että jonkinlainen kuitenkin on luvassa :)

  Luulin jo, että lelulehdet olisi meillä menneiden vuosien iloja. Vaan eipä olekaan, nuorimmainen selaa, ihailee ja toivoo. Onneksi maltillisesti toivoo. Ihanaa on, että vielä leikkii. Ei enää kaikki kaverinsa, neljäsluokkalaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun odottaminen on kyllä mukavaa, ihanaa kun saa tunnelmoida ja haaveilla :)

   Voi että, kiva kun yksi vielä haluaa leikkiä! Täytyy tunnustaa, että ennen kuin annan lelulehdet lapsille, niin selaan ne aina silmät kiiluen itse ensin läpi :P

   Poista
 4. Hei,mitä teille kuuluu?
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Kiirettä pitää, kun olen nyt työharjoittelussa pitkät päivät ja opintojakin on samaan aikaan. Kiirettä ja väsymystä, joulua odotellessa. Mitäs teille?

   Poista