maanantai 9. joulukuuta 2013

Terveisiä mummolasta -29 pakkasesta! Tänään on ihana päivä, ohi on viimeinen luento tälle vuodelle ja niin iso onni omista lapsista. Viikonloppuna on mm. tavattu uusi serkkutyttö ja joulupukki, kumpikin taisi jännittää yhtä paljon. 

Lapsia ei kylmyys haitannut, innokkaina kiipeilivät lumessa ja tekivät enkeleitä. Löysimme suuren kiven alta hiiren kolon, jossa oli rannekoru. Esikoinen tuumasi, että hiiri oli varmaankin löytänyt korun ja ottanut sen itselleen jouluvaloksi!

Nyt mummolan takassa ritisee tuli ja tytöt juoksevat viimeistä iltaa mummolan pirtissä. Huomenna kotiin!

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja söpöt lapset samanlaisisssa Molon puvuissaan :)

  VastaaPoista
 2. HRRRRRRRRRRRRR, onpa kylmää!

  Valloittavia hyväntuulen kuvia ja tyttöjä. Mukavaa irtiottoa opiskeluista, ja ihanaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika rapsakkaa!

   Kiitokset ja mukavaa joulun odotusta teille myös :)

   Poista
 3. Kerrassaan söpöjä. Ihanat nuo pipot ja kivan talviset maisemat.... <3

  VastaaPoista
 4. Tuo Fredun lakki on kyl übersöpö, oli pakko se kotiuttaa poitsullekkin kun ei mikään muu ollut mieleen ( eikä niistä muista edes löytynyt kokoja) Olihan tuo vähän tyyris mut on sille onneksi toinenkin käyttäjä tulossa =) Mekin lähtään Rolloon mummulaan ja pappalaan joulun jälkeen, toivottavasti ei ihan nuin kylmää olis. Vaikka oli siellä vuonna -98 loppuvuodesta -40 =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, minäki muistan nuo huippupakkaset! Just muistelin niitä, bussin lattiakin oli niin jäinen ettei siinä pysynyt oikein pystyssä, pakokaasut jäivät leijailemaan alas ja meidän koira palellutti tassunsa vaikka kävi vain talon nurkalla pissilla. Oli kyllä kylmä sillion ´98!

   Minäkin tykkään noista karvalakeista, toinen on jo 4v vanha. Huippuja ovat! Ja onnea, luin rivien välistä, että teille tulee vauva? :)

   Mukavaa joulun odotusta teidän perheelle :)

   Poista