tiistai 26. marraskuuta 2013

Kuvat lähes tasan kolmen vuoden takaa, marraskuun lyhyessä valossa pikaisesti otettu. Kuvista huomaa aina ajankulun niin selvästi, se tuntuu hurjalta.

Nyt meillä odotetaan joulua hyvin hartaasti. Esikoinen sanoo joka päivä, että on niin ikävä joulupukkia. Iltasaduiksi luetaan lelukuvastoja.

Eilen laitoin kynttelikön esille, tänään juomme ystävän kanssa vuoden ensimmäiset glögit. Ihanaa kun joulu lähestyy.


3 kommenttia:

 1. Vieläki muistan, kuinka jänniä kaikki noi lelukuvastot aina lapsena oli. Nykyään tuntuu jollain tapaa ihan väärältä, ettei ne enää jaksa yhtään kiinnostaa, vaikka onhan se ny selvä, etten mä enää niillä Legoilla ja Barbieilla mitään tekis, hihhih...

  Ja ny iski muuten iso harmistus, että jää glögit sun kanssa juomatta tänä vuonna. :( Tai no enhän mä ees tykkää glögistä, mut oisin voinu pelata sitte vaikka Blokusta senkin eestä. Ja voittaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mut kyllä ne lelukuvastot vieläki on kivoja! Luen ne aina ensin itse, ennen ku kerron lapsille et semmoset on taas tullu :D

   Oispa kyllä mukava juoda glögiä (tai jotain muuta!) ja pelata Blokusta <3 Voi vitsit, jos vaikka kesällä ehtis kokoontua :) Mukavaa joulukuuta teille sinne kauas :)

   Poista
  2. Aika juonikas äiti-ihminen, mut erittäin viisasta, sillä tuskin niitä enää myöhemminkään käsiinsä sais. :p

   Viimeistään kesällä, aivan varmasti, ellei jo aiemmin. :) Kovasti tekis mieli reissailla sinne, mut se ei oo ihan yhen päivän juttu (eihän yks päivä ny mihkään riitä), joten operaatio vaatii ensin laajoja sotasuunnitelmia.

   Mukavat joulun odotukset myös sinne suuntaan ihan koko perheelle! :)

   Poista