perjantai 7. kesäkuuta 2013Ennen lapsia en pitänyt kesästä, minusta kesän pilasivat hyttyset ja helle. Moni asia on lasten myötä muuttunut, niin tämäkin. Kesällä kaikki on vain niin paljon helpompaa lasten kanssa, vaikka hyttysiin en ole vieläkään tottunut. 

Kesällä...

* saa pyykit kuivumaan ulos eikä olkkari ole koko ajan täynnä pyykkitelineitä
* voi pitää ovea auki aamusta iltaan
* lapset juoksevat ulos jo heti aamupalan jälkeen (kun talvella sai taistella, että ne suostuivat olemaan pakkasessa edes puoli tuntia)
* illalla on talo täynnä likaisia, väsyneitä ja nopeasti nukahtavia lapsia
* sotkua on vähempi sisällä, leikit leikitään ulkona
* ruoka maistuu paremmin kaikille
* pyörällä on kiva sujahtaa vaikka minne!
* lapset järjestävät piknikkiä, etsivät muurahaisia ja keksivät koko ajan uusia leikkejä
* eväitä voi syödä missä vain
* mieli on keveämpi lämpimällä säällä, murheitakin ehkä vähemmän

12 kommenttia:

 1. Allekirjoitan ihan joka kohdan! Minäkään en ole mikään suurin kesän rakastaja, mutta kaikki mainitsemasi kohdat ovat niitä, jotka tekevät tästä vuodenajasta ihania.

  Ja niitä eväitä on syöty, uppoaa lapsiin nimittäin ruoka hieman paremmin ulkona kuin keittiössä pöydän ääressä niinkuin lähes koko muun vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja sitten kun ei jaksa tehdä välipalaa, voi antaa jätskit :) Eikä se sotkukaan niin tympäse, ku auringossa voi haihduttaa tahrat!

   Poista
 2. Ja minäkin peesaan joka kohtaa, hyttysiä myöten! :)

  (Ja joka kerta ihmettelen kuvia katsellessa että missä vaiheessa teidän vauva ehtikään vaihtua hurmaavaksi taaperoksi?!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä samaa ihmettelen itsekin, etenkin aina kuvia katsellessa. Se näyttää niin isolta kuvissa, livenä on vielä vähän vauvempi :)

   Poista
 3. Vielä kesä ei ole ihan kympin arvoinen. Lapset lomalla, äiti töissä. Puhelinlangat laulaa: "...saako sitä, voiko tätä, jooko tota..." Paitsi minä, myös naapurin äiti ja muualla asuvat isotsisarukset joutuvat puheluihin vastaamaan. Viikko enää, ja sitten alkaa loma (8 pitkää viikkoa!!!) ja ihana kesä.

  Teidän tytöt saavat hymyn huulille, ihanat pikkunaiset ihanissa kesämekoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enää ei ole kuin pari päivää lomaan! Voin vain kuvitella tuon soittojen määrän :D

   Poista
 4. Kuuden tunnin suoja-ajan lupaava vihreässä pullossa oleva OFF!-suihke on ainaki meillä todettu nii tehokkaaksi, että tekis mieli juosta ite itteään karkuun, nii pahalta se ainaki alussa haisee. :D Mut eipä tunge inisevät hyttyset korvaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vois testata ainaki juhannuksena mökillä! Nyt täältä meiltäpäin on hyttyset vähän vähentyneet, en valita :D

   Poista
  2. Toivottavasti suuntaat mökille, jossa lääniä riittää, ja hyväksyt mahollisesti senkin, ettei sua ehkä päästetä yöks muiden kanssa samaan mökkiin nukkumaan. :D

   Poista
 5. Meilläkin on nuo samat pointit todettu kesästä :) ihanat mekot muuten tytöillä, jos saa udella brändiä mekkojen niskalapussa?

  VastaaPoista