tiistai 30. lokakuuta 2012
Yksvuotias on hassu olento. Se on aina siellä missä tapahtuu eikä se koskaan jää huomiotta.

Se piilottaa kaukosäätimen niin hyvään jemmaan, ettei kukaan löydä sitä päiväkausiin (jos koskaan). Seisoo lasten piirustuspyödällä ja hymyilee onnellisena saavutukselleen. Nauraa loputtomasti pelleilyleikeille, joissa saa repiä äitiä ja isiä naamasta tai kopsauttaa täysillä otsansa äidin otsaan.

Se heittelee maissinaksut lattialle ja huutaa niin kauan, että saa kahvipöydästä oman pullapalan. Kulkee suu täynnä siskoilta varastettuja pikkuisia Hello Kittyjä tai kyniä tai tarroja tai terottimia tai pyyhekumeja... Pääsee jo sängylle ja myös alas sieltä, usein jopa jalat edellä. Kun kielletään, se puristaa nyrkit yhteen ja tärisee ja karjuu punaisena pettymyksestä.

Mutta onneksi kaikkeen harmiin auttaa vielä syli, tutti, ruoka ja uni. Eikä mikään ole niin tarttuvaa, kuin pienen hapsuhiuksen hörönauru!


10 kommenttia:

 1. Ihana yksivuotias <3 Ja kivat kuvat sisaruksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On nuo yksvuotiaat aivan ihania ja toisaalta aika työläitäkin :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kuvaus yksivuotiaasta! Meillä on 10-kuinen ja moni juttu pätee jo nyt! On ne vain niin valloittavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, hassuja pieniä harvahampaita, jotka tietävät ja osaavat jo niin paljon!

   Poista
 3. Meidän yksivuotias alkaa olemaan kohta 2-vee :) Mihin se aika katosi?

  VastaaPoista
 4. Meillä pienempi nyt puolitoistavuotias ja on kyllä niin mainio ikä tuosta vuoden kieppeiltä etiäpäin! Metkoja tapauksia nämä pienet taaperot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolitoistavuotiaatkin on ihania, kun ne usein alkavat vähän jo puhumaan ja voi että, kaiken ikäisissä on kyllä ihastuttavat puolensa :)

   Poista
 5. Äää, onko toi viiminen kuva teän olohuoneesta!? Toi tapetti!! Aivan Huippu!! Mie kiellän sua tästä etteenpäin laittamasta mitään kuvia tänne millä saa heräteltyä toisten kauhiaa remppakuumetta!! Epäreilua tuommoset seinät ko jokku joutuu tyytymään beigeen väriin ja kasaritapetteihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo onhan se. Yläkuva on Roista. Hihi, mun sisustusvimma alkaa vähän rauhoittua, kun oon nyt saanu tänne jo melkein kaiken haluamani. Tosin mielihän muuttuu usein, että täysin valmista ei kai tule koskaan :D

   Poista