keskiviikko 1. kesäkuuta 2011+ ensimmäinen leikattu nurmikko
+ ensimmäinen t-paitakeli
+ ensimmäinen nokkosenpistos
+ ensimmäinen kukka kukkapenkissä
+ ensimmäinen konsertti päiväkodissa
+ ensimmäinen hellepäivä

Vaikka viime viikolla tuntui jo kesältä, niin kyllä se kesä alkoi eilen. Ihanaa!

Päässä soi tämä.

5 kommenttia:

 1. Sut on haastettu! :) http://onestepcloser-bemary.blogspot.com/2011/06/haastavia-juttuja.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjuli ihanasta blogista :) Päivittäin käyn katsomassa oletko tehnyt uuden postauksen :) Itselläni myöskin 2 tyttöä,kohta 3v ja kohta 6v. Kovasti tekisi kolmatta lasta mieli,mutta valitettavasti elämäntilanne isoine asuntolainoineen ei mahdollista sitä pariin vuoteen...huoh. Siihen asti täytyy lueskella täältä blogimaailmasta kolmilapsisista perheistä ja ottaa vinkkejä talteen joskus sitä mahdollista omaa pikku kolmosta varten.. Oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi :)
  T: 2 tytön äiti

  VastaaPoista
 3. Bemarylle kiitos haasteesta! En tiedä ehdinkö vastata, siinä taisi olla jokin aikarajoitus? Kiva haaste kuitenkin :)

  2 tytön äiti, voi kiitos ihanista sanoista, tulipa hyvä mieli :) Sen ajankohdan päättäminen, milloin on hyvä saada lapsi, on kyllä vaikeaa. Täytyy ottaa huomioon niin monta asiaa, että kun tarpeeksi miettii, hyvää kohtaa ei löydy mitenkään. Pitää huomioida työ/opiskelu, oma ikä, lasten iät, raha jne. Meillä tämä kolmas tuli vähän yllättäen, toisaalta hyvä ja toisaalta pienet ikäerot hirvittää. Mutta kyllä kaikesta selviää :) Hyvää kesää koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Hei vielä. Juu,monta asiaa täytyy miettiä, ja tosiaan "sitä parasta" ajankohtaa tuskin onkaan. Meillä esikoinen syntyi opiskelija/pätkätyöperheeseen, tuoreeseen parisuhteeseen. Niistä ajoista selvittiin ja nyt entistä vahvempana jatketaan eteenpäin :) Naimisiin on menty ja toinenkin lapsi saatu,joten yöspäin on ollut suunta :) Mäkin olen salaa mielessäni toivonut josko meillekin suotaisiin kolmas lapsi "yllätyksenä",päätöksen tekeminen asian suhteen on niin kovin vaikeata. Kotona olisi kyllä mukava olla,omien lasten kanssa. Työ sanelee arjen rytmin välillä liiaksikin. Toki muistan ajat kotona ollessa,että välillä sitä kaipasi töihin... Toivottavasti bloggailet teidän arjesta kun vauva syntyy ja toki pikku kolmosen odotuksestakin, mukava lukea siitä mistä itse haaveilee. Aurinkoista lauantaita!
  T: 2 tytön äiti

  VastaaPoista
 5. Totta, oikeaa aikaa ei kai olekaan. Monenlaisista tilanteista selviää, jos vaan kaikilla osapuolilla on tahtoa. Meillä on eletty hyvin vähillä tuloilla molempien lasten synnyttyä ja vielä tämän kolmannenkin plussan aikoihin. Silloin alkoi ekaa kertaa jo tuntua, että miten me pärjätään. Mutta onneksi mies saikin hyvän työn. Vaikka itse olenkin vielä pitkään kotona ja opiskelen, niin kyllä edes toisen työ (ja se palkka) on tärkeää.

  Tarkoitus on blogata jatkossakin, myös vauvan synnyttyä. Tosin olen aika spontaani ja kaksi blogia olen aikaisemmin lopettanut ihan vain fiilispohjalta. Mutta tuskin osaan olla ilman blogia näinä kotivuosina, kun sosiaalinen elämä on aika vähissä. Harvakseltaan blogailen, silloin kun on siihen aikaa :)

  VastaaPoista