keskiviikko 11. toukokuuta 2011


Päivät täyttyvät pyykistä, loputtomasta keittiön siivoamistesta, ruuan laitosta, syöttötuoliin nosteluista, uudestaan ja uudestaan pöydän pyyhkimisestä, päiväuniajan kestävistä kiireessä suoritetuista opiskeluista ja mainitsinko jo, että siitä pyykistä? Joka kerta kun huomaan pyykkivuoren hiukan pienenneen, jostain ilmestyy kasa pissaista lakanapyykkiä ja yövaatetta.


Täytyy tunnustaa, etten ole huonolta ololtani, väsymykseltä ja opiskelustressiltä jaksanut juuri olla sosiaalinen. Se taitaa pikku hiljaa kostautua. Seinät uhkaavat kaatua päälle, pyykit ei vaan kiinnosta. Tekisi mieli luopua kaikista muistatakin kotitöistä.

Piristykseksi sain vinkin uudesta lastenvaatekaupasta, joka näyttäisi olevan kotimaista tuotantoa! Tuolta haluaisin lapsille kesälakin, nuken makuupussin ja housut.

Alempien kuvien myötä muistelen haikeana pääsiäisen minilomaa miehen kanssa kaksistaan. Voi kun siitä riittäisi voimia vähän pidemmäksi aikaa.

6 kommenttia:

 1. Pyykin määrä on välillä ihan käsittämätöntä! Nyt kun vielä meillä on ainakin pesty talvivaatteitakin pois niin pyykkiä tuntuu olevan ihan valtavasti!

  VastaaPoista
 2. Juu ne talvivaatteetki vielä! Niitäki oon yrittäny pestä, ei montaa koneeseen mahdu ja osa odottaa vieläkin vuoroaan.

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin olla sun kaa sosiaalinen joku päivä vaikka ens viikolla, jos sua vaan kiinnostaa/ehit/jaksat.:) Viime kerrasta on ihan liikaa aikaa!

  VastaaPoista
 4. Bemu, kiitos houkuttelevasta tarjouksesta, mutta ens viikolla en ehi minnekään. Toukokuu on muutenki tosi täys opintoja, raskauden takia on kauhee kiire kurssien kans, pitäs saada vielä paljo aikaan ennen vauvan tuloa. Mutta jos kesän alkaessa vaikka ehtis johonki!

  VastaaPoista
 5. Bemary, vastasin jo sulle, mutta se ei tullutkaan tänne! Syytän läppäriä, ku reissussa ei muuta ollu.

  Mutta siis, kiitos houkuttelevasta tarjouksesta, mutta en pääse tässä kuussa oikein mihinkään (paitsi päivisin lasten kanssa). Toivottavasti kesällä vähän helpottais, että jos sitte jo ehtis johonki! Ollaan yhteyksissä :)

  VastaaPoista
 6. Ihan varmasti ollaan yhteyksissä. :) Ei se auta muu, ku malttaa ootella...

  VastaaPoista