lauantai 30. huhtikuuta 2011

Pupulla on pitkät korvat ja pöperö pää!
Paitsi ettei ole kuin yksi korva enää, kun ensimmäinen kolmesta pupusta hajosi heti kun se oli puhallettu. Toinen muutaman tunnin kuluttua. Yksi säilyi iltaan asti (varmaan sekin on yöllä räjähtänyt). Tyttö piti rikkoutunutta pupupalloa kädessä kuin kalleinta aarretta, vedet silmissä selitti kuinka pupulla ei ole enää ystäviä. Ja yritti ehdottaa kaikkia tapoja ruuvimeisselistä liimaan jotta ilmapallon olisi saanut korjattua.

Toisesta pallopussista laukesi palloja sitä mukaa kun niitä jaksoi puhaltaa.

Vappuaatto on ollut harmaa ja kolea. Ei olla ulkoiltu. Ostettiin isommalle tytölle uusi pyörä ja uusi turvaistuin, aikuisille harava ja kaikille ilmapalloja. Vähän munkkejakin.

Mukavaa vappua!

7 kommenttia:

 1. Hyvät vapunjatkot sinne!

  Kylmyys iski tännekin, tänään kaipasin pihalla jopa toppatakkia kun järveltä tuuli kovin kylmästi.

  VastaaPoista
 2. Miten te saitte noihin palloihin noin paljon ilmaa? Meillä turpos pallolla joko pää taikka vartalo, muttei millään konstilla molemmat. Ja kun ei ollu kuin se yksi tommonen pallo, nii eihän sitä uskaltanu liikaa puhaltaa, ettei ois poksahtanu.:D

  Vappujakin sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Minja, kiitos :)
  Minä oon jo monta kertaa laittanu untuvatakin pois eteisestä ja yhtä monesti joutunut sen takaisin hakemaan! Toppahousuja sentään ei ole enää tarvinnut pariin viikkoon, saa nähdä vieläkö nekin pitää pukea ennen kesää.

  Bemary, kiitoksia :) No niinhän se oli meilläki että osasta turpos eka pää ja osasta pyllyosasto, mutta kun reippaasti vaan puhalsi niin rupes muutki kohdat täyttymään. Vaan kiinni oli kyllä tosi vaikea solmia!

  VastaaPoista
 4. Minulla on viha-rakkaus-suhde ilmapalloihin. Synttäreille ja vappuun ehdottomasti kuuluu ilmikset, mitä enemmän sen parempi.

  Mutta ne poksahdukset!!! Meillä pilkulliset poksahtelivat auringonpaisteessa, pam-pam-pam vaan rupesi aamulla kuulumaan.

  Kananlihalla täällä katselen kissaan pallojen välissä...

  VastaaPoista
 5. Kikka, hih, kissa on kyllä niin rauhallinen ettei palloihin koske :) Poksahdukset on kyllä rasittavia, mutta vielä ärsyttävämpää on jos pallot lojuu nurkissa viikkotolkulla keräten itsensä täyteen karvaa ja pölyä. Minä en palloja siksi mielelläni osta, kun ne on niin rumia eläinperheessä parin päivän jälkeen, yhtä karvapalloa. Mutta nyt piti heltyä, kun foliopalloja ei löytynyt.

  VastaaPoista
 6. Aina mä luen mutta nyt mä kommentoinkin; on kyllä niin ihana tämä sun blogi. Kauniita kuvia ja asioita ja ihanasti kirjaat ylös-kiitos!

  VastaaPoista
 7. Nola, voi kiitos :) Kiva kun kommentoit! Mulla ei oo kommentointi ollutkaan kauan auki tässä blogissa, koska ei ole ollut aikaa vastata kommentteihin. Nyt koitan ehtiä :)

  VastaaPoista