torstai 30. tammikuuta 2014Huh! Jalka on mustelmilla muuttamisesta ja illat (ja vähän päivätkin) on menneet tavaroille paikkoja taikoen. Mutta kyllä tämä tästä. Aurinkokin paistaa jo päivisin hyvän tovin!

Esikoinen sai oman huoneensa ja kyllä on onnellinen neiti. Me vanhemmat taas iloitaan huonejaon myötä rauhoittuneista illoista.

6 kommenttia:

 1. Teidän keittiössä näyttää ihanalta. Ja ihanan onnellisen näköisiä lapsiakin! Meidän esikoinen oli myös onnesta soikea omaan huoneeseen päästessään. On tuo pikkusisko aikamoinen riiviö...

  Onnea uuteen kotiin! <3

  Ps. Me haetaan huomenna koiravauva kotiin, IIK onnea ja jännitystä. Viikonloppuna tulee koiranpentukuvien tulva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä täälläkin on iloittu siitä, että nyt ei esikoisen tarvi siivota pikkusiskojen sotkuja ja iso harmi tulee, jos ja kun siskot menee sotkemaan neidin omaa huonetta :)

   Oijoijoi, koiravauva! En kestä, pakko tulla kuolaamaan kaikki kuvat!

   Poista
 2. Oi miten kauniita kuvia <3
  Onnea hurjasti uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Oma huone onkin onni! Mä sain syksyllä taas moneen vuoteen oman huoneen, kun yksi muutti omilleen ja saatiin huonejakoa ja sänkypaikkoja laitettua uusiksi. Ja olin ONNELLINEN!!!

  Teillä on varsin namun väriset keittiöntuolit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, onnea omasta huoneesta! On se eri kiva semmonen, ihmisellä pitää olla joku oma kolo missä saa olla rauhassa :)

   Poista