maanantai 1. lokakuuta 2012


 


Meillä oli ihana viikonloppu kahdestaan. Toista kertaa ikinä oltiin reissun päällä ilman lapsia, ensimmäistä kertaa vaeltamassa yhdessä.

Saisipa näitä reissuja tehdä vähän useammin. Niistä saa niin paljon energiaa ja kivoja muistoja tähän lapsiperheen arkeen, joka ei aina ole niin mielenkiintoista.

Ehkä ensi syksynä taas.

10 kommenttia:

 1. On varmasti ollut hieno ja ihana reissu! :) Missä päin olitte?

  VastaaPoista
 2. Oltiin Kuusamossa ja käytiin sitten lauantaina kiertämässä pieni karhunkierros :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti ihana reissu! Mahtavaa, että pääsitte kaksistaan.

  Nyt vihdoin sain aikaseks lisättyä sun blogin mun listaan. Häpeän omaa aikaansaamattomuutta! :D Aivan ihania kuvia blogi täys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia. Tuo listaan lisääminen on kyllä aika rasittavaa, itelläki usein venyy :)

   Poista
 4. Ihania, rauhaa huokuvia kuvia. Tuo teidän yhteiskuva on niin kaunis, että ihan liikutuin. Siinä on paljon rakkautta : )

  -Hanne-

  VastaaPoista
 5. Täälä yks hieman kateellisena ihastelee nuita maisemia ja valokuvia! Aivan uppeita on taasen!! Hitsi ko pääsis joskus itekkin. Oon vaan niin huono mettäihiminen, että kovin korpeenko joutus ni tulis aika äkkiä äitiä ikävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Itestä tuntuu ettei ne näytä miltään, livenä oli niin paljo komeempaa! Tuo pieni karhunkierros on hyvä jos ei liian korpeen halua, se on vaan 12km ja meidänki hitaalla tahdilla kesti vain reilut neljä tuntia. Eli sieltä pääsee kohtuunopeesti poiski :)

   Poista