keskiviikko 25. heinäkuuta 2012




 

Kesällä ei pidetä kenkiä, ollaan paljasjaloin vaikka maa olisi sateesta märkä. Puistossa syödään paljon hiekkaa ja keinutaan kauan. Esikoinen ilmoitti tänään huulet sinisenä, että housuja ei laiteta, ei edes legginsejä. Koska nyt on kesä ja kesällä pidetään hametta! Ja ennen kaikkea kesällä ulkoillaan niin paljon, ettei päikkäreitä jouda nukkumaan ellei tipahda kesken välipalan syönnin.

Onneksi kesää on vielä jäljellä, vaikka miehen loma loppuukin pian. On se arkikin ihan kivaa.

12 kommenttia:

  1. Oi, oot laittanu sen uuden tapetin!? Näyttää tosi hienolta kuvassa ja varmasti vielä paljon hienommalta livenä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vihdoinkin! Tykätään kyllä kovasti itsekin :)

      Poista
  2. Heissan. ihania kuvia, tuossa viimeisessä ihana tyttö ja kiva tapetti!! Mistä olet sen ostanut? Meillä kuopuksen (4v) mielestä joka päivä on niin lämmin että juurikin hameella/tunikalla tarkenee oikein hyvin, ja nimenomaan ilman kenkiä. Jalkapohjat ovat niin likaiset etteivät enää edes suihkussa puhdistu :) kesätyttö :) Mukavaa kesää ja arkea kun se taas alkaa :)
    -Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Tapetti on Eiffinger Pip -mallistoa, ostettu Seinäruusun nettikaupasta. Minun pitkäaikainen haaveeni :)

      Todellakin, jalkapohjat on mustana täällä myös. Ihanaa kun lapset osaavat ottaa kesän täysin rinnoin!

      Mukavaa kesää teille myös :)

      Poista
    2. Äh, typotin. Siis Eijffinger Pip :)

      Poista
  3. En enää muista, mitä kautta oikein päädyin pari tuntia sitten blogiisi, mutta luin sitä "yks vielä, eikun yks" -tyylillä pitkälle toissa vuoteen. Niin moni asia herätti "just noin, ihanaa että joku muukin...." -ajatuksia - loputtomat pyykit, toive että kun tuo vauva olisi vähän isompi vaikka samalla toivoisi että aika pysähtyisi juuri tähän, puhumaan oppivan hassut sanat jotka jäävät käyttöön vaikka sanan lanseeraaja on jo oppinut sen virallisen nimityksen... ja monta, monta muuta juttua. Ihana blogi, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kirjoitit tämän kommentin, on tosi mukava kuulla että tämä blogi tuo iloa ja samaistumista muille :) Ja hauska sattuma, että meidän lapsilla on samat nimet, hyvä maksu siis sinullakin ;)

      Tulipa niin hyvä mieli kommenteistasi!

      Poista
    2. Ja tarkoitin joka sanaa :)

      Nyt piti tulla vielä kommentoimaan, että muistin miten tänne blogiin päädyin. Ne olivat taikasanat "vesirokko vauvalla" :D

      Poista
    3. Heh, enpä olisi ihan heti ajatellut että moisella hakusanalla tänne pääsee :D Oiski hauska tietää miten kaikki ihmiset ovat tänne lukemaan päätyneet, ois varmaan vaikka minkälaista tarinaa :)

      Poista
  4. Niin, ja nyt huomasin vielä että sinun keskimmäisellä on sama nimi kuin minun ensimmäisellä :)

    VastaaPoista
  5. Ihania värikkäitä kuvia jälleen ja todellakin, aivan mahtavan ihanan kaunis tapetti!!

    VastaaPoista